Home Camping Tarieven Contact Doen Te huur Foto's Gastenboek
Leuke linkjes Reserveren
Ons natuurkampeerterrein heeft 25 mooie ruime plaatsen verdeeld over een groot en een klein veld. Iedere plek is voorzien van een stroompunt. Vanaf de camping heeft u een geweldig uitzicht over de akkers. De camping biedt veel privacy en rust voor de natuurkampeerder.
Het toiletgebouw en de afwasplaats bevinden zich op het kleine veld. We hebben een wasmachine en een centrifuge. In het receptiegebouwtje heeft u de mogelijkheid om boeken en/of tijdschriften te lenen en kunt u terecht voor een ijsje of een vers eitje.
Om niet voorbij te gaan aan onze doelgroep en de rust op de camping te bewaren bieden wij geen overnachtingen aan jonge gezinnen of grootouders met kleinkinderen. Auto's blijven op de parkeerplaats.
Het is niet toegestaan om dicht plastic (landbouw)zeil te gebruiken in de voortent, ook zijn elektrische kacheltjes in de voortent niet toegestaan.
Iedere nieuwe gast krijgt van ons een map te leen met allerlei ideeën over uitjes, fiets- en wandelroutes.
Op het grote veld is een jeu-de-boules baan.
Boodschappen kunt u o.a. doen in Erica, Schoonebeek of Klazienaveen.
Honden zijn in overleg toegestaan, aangelijnd, ook bij tent of caravan.
 

(langeafstands)wandelaars zijn van harte welkom om bij ons hun tentje op te slaan. Indien gewenst zorgen we voor een ontbijt en/of lunchpakket.